Ikuisesta matkustamisesta, loputtomasta ruokapöydästä sekä isoista prinsessamekoista haaveileva maksimekkojen ja suklaalevyjen ystävä, ikuinen lapsi joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Elämäntavoitteena tuntea maailman seitsemän meren aallot varpaissa, tai vähintäänkin seitsemän mannerta jalkojen alla. Välillä aiheellista potkia vauhtia takapuoleen, kun luonteeseen kuuluu aikaansaamattomuus ja yhtäkkiset innostuspistokset. Huonetta koristaa lukuisat lankarullat ja ompelukoneet, sekä toistakymmentä leivontakirjaa. Juttuja mielialan mukaan. Ikä on vain olosuhde, mutta kasvaminen on ihme!

Haku Piparminttumerestä

2014-05-29

Baking sewing cooking writing

Melkoisen kiire päivä on taas ollut. Kyllä on abin elämä kiireistä. Huomennakin odottaa aikainen herätys kun on vielä niin paljon leivottavaa, koristeltavaa, viimeisteltävää jne. Ajattelin veripalvelussakin piipahtaa, ettei se taas kerran veny ikuisuuksiin. Toivottavasti olis hemoglobiinit kohdillaan ettei tarvitsisi turhaa reissua tehdä :)

Aloitin päiväni suhteellisen myöhään ompelemalla lisäpituutta meidän pöytäliinaan, jonka piti alunperin olla kaikkea muuta kuin pöytäliina. Mutta mun mielestä se hoitaa liinan tehtäviä aivan mainiosti ja sen väri on täydellinen, joten se on nyt pöytäliina. Tehtiin tänään myös täytekakut koristelua vaille valmiiksi. Noh. Niin. Onnistuin sitten tekemään niin korkean kakun, ettei se mahtunut kuvun alle :D Hyvä minä. Mutta eikö näytäkin mehevältä? :D Iltapäivällä tein chili sin soijarouhetta, joka oli namia. Vaikka äiti ja isä eivät varmaan oikein sille soijarouheelle lämmenneetkään.

Leivonnan ohessa taistelin päänsisäisesti runosuoneni kanssa. Se oli todellakin lomalla, enkä meinannut millään saada runoa aikaiseksi. Halusin siis pistää runon mun kiitoskortteihin, kun fiksusti tein niistä sellaiset aukeavat ja olisihan se vähän ollut kökköä antaa kortti, joka aukeaa, mutta jonka sisällä ei ole mitään.. Päivän runoa hiottuani sain sen valmiiksi, ja nyt mulla on sitten kiitoskortit runolla varustettuna valmiita. Ja ei, ei osannut päättää vain yhtä kuvaa, eli siis kaikenmaailman kuvia laitan jakoon :D Vielä pitäisi varsinainen kehyksiin laitettava yo-kuva tilata, mutta se odottakoon vaikka syksyyn ja siihen mennessä voidaan käyttää jotain pienempää versiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti